Kindergarantieplan - Skicentrum Heemskerk

Kindergarantieplan

Skiën met kinderen kan een kostbare aangelegenheid zijn, aangezien kinderen vrijwel ieder jaar nieuwe ski's en skischoenen nodig hebben. Om deze kosten niet te veel te laten oplopen hebben wij het Kindergarantieplan*. Hiermee ben je veel goedkoper uit dan met het huren van ski's en/of skischoenen en is jouw kind altijd voorzien van nieuw en goed passend materiaal.

 

Altijd nieuw materiaal voor jouw kind voor de huurprijs!

 

Kinder Garantie Plan bij Skicentrum Heemskerk

 

Hoe werkt het Kindergarantieplan?

Bij aankoop van nieuwe kinderski's of kinderskischoenen bij Skicentrum Heemskerk, geven wij een inruilprijs voor je oude kinderski's en kinderskischoenen** op vertoon van de originele aankoopbon.
Voor kinderski's t/m een lengte van 1.50 meter en kinderschoenen t/m maat 36 gelden de volgende inruilpercentages:

  • Inruil na 1 Jaar 60% van de aanschafprijs.
  • Inruil na 2 Jaar 40% van de aanschafprijs.

* Niet geldig voor deelnemers van de skiteams. 
** Het materiaal dient in goede staat te zijn en wordt beoordeeld door onze wintersportspecialisten.

 

Maak direct een afspraak in onze winkel

Hieronder kun je een afspraak maken voor schoenadvies, ski-advies, bootfitting van je eigen skischoenen, skiverhuur of je inschrijven voor de slijp- & waxclinic. Uiteraard ben je ook zonder afspraak welkom. Het kan zijn dat je dan eventjes moet wachten voor persoonlijk advies.

Aanmelden voor skilessen kan hier (vanaf 13 jaar). Kinderen vanaf 6 jaar kun je hier aanmelden. Voor kinderen jonger dan 6 jaar, zijn er speciale lessen. Meer informatie daarover vind je onder het kopje "Kinderskischool". Voor vragen over lessen en alle andere vragen, kun je terecht op telefoonnummer 0251 - 24 85 00.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »