Kinderskischool - Skicentrum Heemskerk

Kinderskischool

Bij de skischool van Skicentrum Heemskerk kunnen kinderen vanaf 4 jaar de beginselen van het skiën leren, maar let op, the sky is the limit! Er zijn zelfs kinderen in het wedstrijdteam van Ski Racing Heemskerk die in de Europacup mee skiën.

Bij Skicentrum Heemskerk kunnen kinderen vanaf 4 jaar de beginselen van het skiën leren, ingedeeld naar verschillende leeftijdscategorieën en niveau. Hieronder een opbouw van ons skiles programma:

“Plezier staat tijdens onze skilessen voorop!”

Pinguïnclub

Bij de Pinguïns leren ze op een speelse manier de beginselen van het skiën. Elke skiles kunnen de kinderen een sticker op hun stickerkaart halen! Ideaal als je kind nog nooit heeft geskied, nog erg jong is of nog niet toe is aan de reguliere les.

• Leeftijd 4-7 jaar.
  • Lessen zijn op woensdag of zondag.
  • Vaste blokken van 6 weken in vaste groepjes.
  • 1x 30 minuten les.

Reguliere kinderlessen

De reguliere kinderles wordt op een speelse manier aangepast aan de doelgroep. Bij de eerste les zou het mogelijk moeten zijn om in een 'pizza punt' de snelheid te controleren. Tijdens de lessen proberen we de kinderen zo snel mogelijk naar 'parallel' te krijgen.

• Leeftijd vanaf 6 jaar.
  • Alle dagen van de week zijn er kinderlessen. Denk aan einde van middag/begin avond en de weekend dagen.
  • Alle lessen flexibel in te plannen.
  • 3x10 minuten les.

Skiteams

Wil je van skiën je sport maken of wil je de wintersportvoorbereiding maximaal benutten dan skiën in een skiteam misschien wel iets voor jou!

• Leeftijd vanaf 6 jaar.
  • Teams van 6-8 kinderen.
  • 1x per week training op een vast moment.
  • Specifieke conditietrainingen.

Ski Racing Heemskerk

Dit is een aparte organisatie die functioneert in een verenigingsvorm. De kinderen van SRH trainen minimaal 3x per week en verblijven minimaal 5 weken per jaar in de Alpen. Zij skiën ook echte wedstrijden. Voor meer informatie: www.skiracingheemskerk.nl