Verhuur van ski's en skischoenen - Skicentrum Heemskerk

Verhuur

Bij Skicentrum Heemskerk kun je terecht voor het huren van allerlei materiaal voor de wintersportvakantie, zoals ski's, skischoenen en helmen.

Goed materiaal en geen wachtrijen!

Verhuur van ski's bij Skicentrum Heemskerk

Voordelen van huren van ski's, skischoenen en skihelmen bij Skicentrum Heemskerk

• Altijd up-to-date materialen
  • Vakkundig advies en begeleiding
  • Voor elke verhuurperiode optimaal geprepareerde ski's
  • Bindingen worden professioneel afgesteld met een afstelcomputer
  • Geen geregel meer in het buitenland
  • Betere materialen voor minder geld

Verhuurmaterialen moeten van tevoren gereserveerd worden bij ons in de winkel. Graag een afspraak maken voor het passen van skischoenen.

Tarieven verhuur

Materialen Prijs per week
Top ski € 89,-
VIP ski € 135,-
Skischoenen € 39,-
Ski's kind € 50,-
Skischoenen kind € 24,-
Snowboard € 135,-
Snowboardschoenen € 39,50

Maak direct een afspraak in onze winkel

Hieronder kun je een afspraak maken voor schoenadvies, ski-advies, bootfitting van je eigen skischoenen, ski- en snowboard verhuur of je inschrijven voor de slijp- & waxclinic.

Aanmelden voor ski- en snowboardlessen kan hier (vanaf 13 jaar). Kinderen vanaf 6 jaar kun je hier aanmelden. Voor kinderen jonger dan 6 jaar, zijn er speciale lessen. Meer informatie daarover vind je onder het kopje "Kinderskischool". Voor vragen over lessen en alle andere vragen, kun je terecht op telefoonnummer 0251 - 24 85 00.

← Keer terug naar de backoffice    ♦ 7 dagen per week geopend ♦ 4 koopavonden ♦ Verbergen