Verhuur van ski's en skischoenen - Skicentrum Heemskerk

Verhuur

Bij Skicentrum Heemskerk kun je terecht voor het huren van allerlei materiaal voor de wintersportvakantie, zoals ski's, skischoenen en helmen.

Goed materiaal en geen wachtrijen!

Verhuur van ski's bij Skicentrum Heemskerk

Voordelen van huren van ski's, skischoenen en skihelmen bij Skicentrum Heemskerk

• Altijd up-to-date materialen
  • Vakkundig advies en begeleiding
  • Voor elke verhuurperiode optimaal geprepareerde ski's
  • Bindingen worden professioneel afgesteld met een afstelcomputer
  • Geen geregel meer in het buitenland
  • Betere materialen voor minder geld

Verhuurmaterialen moeten van tevoren gereserveerd worden bij ons in de winkel. Graag een afspraak maken voor het passen van skischoenen.

Tarieven verhuur

Materialen Prijs per week
Top ski € 89,00
VIP ski € 135,00
Skischoenen € 39,00
Ski's kind € 50,00
Skischoenen kind € 24,00
Snowboard € 125,00
Snowboardschoenen € 39,50

Maak direct een afspraak in onze winkel

Hieronder kun je een afspraak maken voor schoenadvies, ski-advies, bootfitting van je eigen skischoenen, ski- en snowboard verhuur of je inschrijven voor de slijp- & waxclinic. Op dit moment is het niet mogelijk een afspraak te maken op zaterdag en zondag. Op deze dagen ben je uiteraard wel welkom, maar dan zonder afspraak. Voor het plannen van ski- en snowboardlessen kun je bellen naar 0251 - 24 85 00 of een e-mail sturen naar balie@skicentrumheemskerk.nl.

← Keer terug naar de backoffice    ♦ Onze winkel is 7 dagen per week geopend, 4 koopavonden ♦ GRATIS retour Verbergen