Skiteams - Skicentrum Heemskerk

Skiteams

Eén van de doelen is de kinderen op een speelse manier kennis laten maken met wedstrijdskiën. Ook willen we de kinderen naar een hoger technisch niveau brengen zodat zij later makkelijk kunnen instromen in bijvoorbeeld een ski-opleiding. Het belangrijkste doel blijft uiteraard veel plezier beleven aan de skisport!

“Plezier beleven aan de skisport!”

Alle skiteams bestaan uit 6 tot 8 kinderen en één trainer. In welk team jij zal komen hangt af van je ski-technisch niveau en je leeftijd. Bij de skiteams werken met trainingsblokken, elk trainingsblok loopt van vakantie tot vakantie. De minimale afname om deel te mogen nemen aan één van de skiteams is twee trainingsblokken.

De structuur

Voor de allerjongsten (4-7 jaar) zijn er op de woensdag en zondagmiddag "de pinguïnclub". Vanaf 6 jaar mogen kinderen ook mee skiën in de reguliere lessen. Als de kinderen een bepaald niveau hebben bereikt, dan kunnen zij deelnemen aan de Skiteams:

• Skiclub Heemskerk (1x per week 1 uur rolbaantraining): maandag of dinsdag van 16:00 tot 17:00 uur
  • Skiclub Special (1x per week 1 uur rolbaantraining en conditietraining): donderdag van 16:00 tot 18:00 uur
  • Skiclub Special +(1x per week 1 uur rolbaantraining en om de week conditietraining): vrijdag van 17:00 tot 19:00 uur

Ski Racing Heemskerk
Dit is een zelfstandige organisatie die functioneert in een verenigingsvorm voor wedstrijdskiërs. De kinderen van Ski Racing Heemskerk trainen dit seizoen 2 maal per week. Afhankelijk van de leeftijd en het afgenomen programma verblijven ze 2 tot 9 weken in de Alpen. Zij skiën wedstrijden op alle niveaus: van regionaal tot nationaal en soms zelfs internationaal! Voor meer informatie: www.skiracingheemskerk.nl

← Keer terug naar de backoffice    ♦ Het naseizoen is begonnen, let op de openingstijden! ♦ GRATIS retourneren Verbergen