Ski en skischoen experts - Skicentrum Heemskerk

Expertise

Na meer dan 30 jaar mogen we ons, zonder op te scheppen, een super specialist noemen. Skicentrum Heemskerk staat in Noord-Holland en ver daarbuiten bekend om haar expertise op het gebied van bootfitting, ski-onderhoud en het zeer uitgebreide aanbod van wintersportmaterialen. Vanaf de drie grote steden Amsterdam, Haarlem en Alkmaar is het maar 20 minuten rijden naar ons toe. Je kunt dus binnen iets meer dan een kwartier bij ons terecht voor uw complete wintersportvoorbereiding: skiles, skischoenen, skireizen en advies van onze experts.

 

Wij hebben passie voor wintersport!

Marko van der Zande en Richard Molenaar, eigenaren, en alle leden van het team zijn echte vakspecialisten. We trainen continu met het team, in de winkel, op de baan en in de sneeuw. Het bedijfsdoel van Skicentrum Heemskerk is: “We willen onze klanten de best mogelijke voorbereiding bieden op hun wintersport.” Dit realiseren we onder andere door:

  • Zelf alle ski’s te testen die bij ons in de winkel staan;
  • Veel te trainen met al het personeel;
  • Hoogwaardige materialen in ons assortiment te hebben.

Al onze medewerkers , zowel op de baan als in de winkel, zijn gediplomeerd ski- of snowboardinstructeur

Zodra je bij Skicentrum Heemskerk binnenstapt waan je je in een waar wintersport paradijs. De sfeervolle après-ski bar, de lucht van skiwax en de prachtige winkel en indoorbanen zorgen voor een winters gevoel.

Bootfitting bij Skicentrum Heemskerk

Eigenaar Marko neemt hier uitgebreid de tijd om de juiste skischoen aan te meten.

 

Door jarenlange bootfit ervaring, één van de meest uitgebreide skischoenencollecties van Nederland, bezoeken aan Superfeet Academy en Bootfit Universities, andere bijscholingen en door onze passievolle specialisten is bootfitting een écht specialisme van ons geworden.

 

Grote collectie + kennis + bootfit skills = succes!

Bij bootfitting kun je denken aan:

  • Uitdrukken van de buitenschaal
  • Verhitten van de binnenschoen
  • Aanpassen van de zolen
  • Het aanpassen van de binnenschoen
  • Frezen van de buitenschaal
  • Vacumeren van skischoenen
  • Foamen van binnenschoenen

Er zijn dus vele mogelijkheden om tot succes te komen. We zijn er trots op dat we heel veel mensen weer pijnvrij op de ski's krijgen en dat er steeds meer mensen vanuit heel Nederland de weg naar onze winkel weten te vinden.

 

Advies over ski's

Advies over ski's bij Skicentrum heemskerk

Al meer dan 20 jaar nemen we deel aan en zitten we in de organisatie van de Wintersport Magazine Skitest van de Nederlandse Ski Vereniging. Daarmee weten we altijd wat er in de markt speelt en kunnen we het beste voor onze klant uitzoeken. Wij zijn dan ook één van de weinige wintersportwinkels die materialen pas inkoopt nadat alles getest is.

 

Alles wordt getest voordat het bij ons in de winkel komt

Daarnaast hebben we ook nog een eigen Skicentrum Heemskerk Skitest en maken we onze eigen ski reviews die op onze website te vinden zijn. Verder zijn al onze specialisten ook ski- en/of snowboardinstructeurs daarnaast vaak ook nog een sportopleiding als achtergrond hebben. Kortom alle ingrediënten voor uitstekende advies.

 

Maak direct een afspraak in onze winkel

Hieronder kun je een afspraak maken voor schoenadvies, ski-advies, bootfitting van je eigen skischoenen, ski- en snowboard verhuur of je inschrijven voor de slijp- & waxclinic. Op dit moment is het niet mogelijk een afspraak te maken op zaterdag en zondag. Op deze dagen ben je uiteraard wel welkom, maar dan zonder afspraak. Voor het plannen van ski- en snowboardlessen kun je bellen naar 0251 - 24 85 00 of een e-mail sturen naar balie@skicentrumheemskerk.nl.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ♦ We zijn gesloten van 12 juli t/m 1 september 2019 ♦ Verbergen