Skicentrum Heemskerk │ Reisvoorwaarden - Skicentrum Heemskerk

Reisvoorwaarden

1. Indien gewenst dient u zelf een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten!
  2. Bij annulering binnen een maand voor vertrekdatum, wordt altijd de gehele reissom in rekening gebracht door Skicentrum Heemskerk.
  3. Bij annulering tussen boekdatum en een maand vóór vertrekdatum, worden de skipassen in mindering gebracht op de totaal factuur. Het restant zal wel voldoen moeten worden.
  4. Bij alle reizen van Skicentrum Heemskerk geldt een minimaal aantal aanmeldingen van 15 personen. Bij minder dan 15 inschrijvingen zal de reis niet doorgaan en zal Skicentrum Heemskerk niet mee afreizen naar de reisbestemming om ter plekke skiles/training te verzorgen. De geboekte accommodatie en liftpas zal wel te beschikking worden gesteld. Tevens zal er restitutie van lesgeld plaats vinden.
  5. De organisatie kan voor niets aansprakelijk gesteld worden en kennelijke (tik)fouten van Skicentrum Heemskerk op deze site zijn niet bindend en kunnen nog worden gewijzigd.
  6. Bij verzending van het inschrijvingsformulier op deze site is reservering definitief en gaat u akkoord met onze reisvoorwaarden.
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de coronacrisis is de winkel alleen op afspraak geopend │ Er zijn geen lessen. Verbergen