Skischoenen kopen, huren en testen - Skicentrum Heemskerk

Skischoenen kopen en testen

In onze (online)winkel vind je een uitgebreid assortiment met skischoenen voor elk type skiër. Aan elke voet past een skischoen, want zo nodig wordt de skischoen helemaal aangepast aan jouw voet, ook wel bootfitten genoemd. Volg je skiles bij Skicentrum Heemskerk? Dan is het mogelijk om tijdens de les skischoenen te testen op de indoorrolbaan.

Bootfitting bij Skicentrum Heemskerk

Pijn in je voeten? Kramp? Drukpunten? Of koude voeten tijdens het skiën? Eén van onze expertises is bootfitting, het op maat maken van skischoenen. De film hieronder laat zien hoe we bij Skicentrum Heemskerk te werk gaan.

Pagina 1 van 7
Trustpilot
← Keer terug naar de backoffice    7 dagen per week geopend | 4 koopavonden Verbergen