Skicentrum Heemskerk in de media - Skicentrum Heemskerk

In de media

Hier kun je alle items lezen die in de media zijn verschenen over Skicentrum Heemskerk, de ski- en snowboarsleraren of andere aan ski gerelateerde items uit het nieuws.

 

 

De nationale skitest 2017 - 2018

Richard Molenaar, één van de eigenaren van Skicentrum Heemskerk, is de technisch coordinator van de jaarlijkse skitest. De nationale skitest piste 2017-2018 richt zich op de pisteskiër in de breedste zin van het woord. De focus van deze test is de piste, zeg maar de vakantieski’s voor alledag. Eén categorie vormt hierop een uitzondering en dat zijn de allmountainski’s waarbij de verdeling op 50% piste en 50% off piste ligt: het zijn dus breed inzetbare ski’s waarmee je ook nog de poeder in kan.

Lees hier verder.

 

 

De nationale skitest 2016 - 2017

Richard Molenaar, één van de eigenaren van Skicentrum Heemskerk, is de technisch coordinator van de jaarlijkse skitest. De nationale skitest piste 2016-2017 richt zich op de pisteskiër in de breedste zin van het woord. De focus van deze test is de piste, zeg maar de vakantieski’s voor alledag. Eén categorie vormt hierop een uitzondering en dat zijn de allmountainski’s waarbij de verdeling op 50% piste en 50% off piste ligt: het zijn dus breed inzetbare ski’s waarmee je ook nog de poeder in kunt.

Meer lezen? Helaas is het hele artikel niet meer online te lezen (september 2017).

 


SBS op visite in Skicentrum Heemskerk

Afgelopen week (26 november 2016) zijn er opnames gemaakt voor het programma Track & Trails dat wordt uitgezonden op SBS6. Hierin weer veel informatie over skien, skigebieden, skikleding en ook voetverzorging. Het item dat bij Skicentrum Heemskerk is opgenomen gaat over het nut en de noodzaak van een goede inlegzool. Niels Ruijs van Superfeet was bij ons te gast en je kunt het hele item hier terugzien. Wil je het hele programma terugkijken dan kun je dat doen via deze link.

 

Alpineskiër Spike van der Haas traint bij Skicentrum Heemskerk

Op 27 oktober 2016 is Spike van der Haas geïntervieuwd door NH nieuws bij Skicentrum Heemskerk. Spike legt uit hoe hij aan zijn techniek werkt op de rolbaan voor onder meer de Nederlands indoorkampioenschappen in Landgraaf.

 

Spike de Haas bij Skicentrum Heemskerk

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »