Bootfitting skischoenen - Skicentrum Heemskerk

Bootfitting

Pijn in je voeten? Kramp? Drukpunten? Of koude voeten tijdens het skiën? Eén van onze expertises is bootfitting, het op maat maken van skischoenen. De krachten die op de voeten komen te staan tijdens het skiën zijn erg groot. Een skischoen is hard en geeft niet mee. Een perfect passende schoen is noodzakelijk om pijnklachten te voorkomen. Laat je adviseren door onze bootfitspecialist. Elke voet is tenslotte uniek. 

 

 


Maak direct een afspraak voor bootfitting

Hieronder kun je een afspraak maken voor schoenadvies, ski-advies, bootfitting van je eigen skischoenen, ski- en snowboard verhuur of je inschrijven voor de slijp- & waxclinic. Op dit moment is het niet mogelijk een afspraak te maken op zaterdag en zondag. Op deze dagen ben je uiteraard wel welkom, maar dan zonder afspraak. Voor het plannen van ski- en snowboardlessen kun je bellen naar 0251 - 24 85 00 of een e-mail sturen naar balie@skicentrumheemskerk.nl.

Door de jarenlange bootfit ervaring, één van de meest uitgebreide ski- en snowboardschoenencollecties van Nederland, bezoeken aan Superfeet Academy, Bootfit Universities en andere bijscholing van onze passievolle specialisten is bootfitting een echt specialisme geworden bij Skicentrum Heemskerk. Goede bootfitters zijn zeldzaam in Nederland. Op nog geen 20 minuten rijden van Amsterdam, Alkmaar en Haarlem staan onze bootfitters voor je klaar en maken ze je skischoenen op maat!

 

 

Na de 3D analyse wordt de best passende schoen gekozen en indien nodig kan de skischoen nog worden aangepast door bijvoorbeeld:

  • Het uitdrukken van de buitenschaal
  • Verhitten van de binnenschoen
  • Aanpassen van de zolen
  • Het aanpassen van de binnenschoen
  • Frezen van de buitenschaal
  • Vacumeren van skischoenen
  • Foamen van binnenschoenen

Er zijn dus vele mogelijkheden om tot succes te komen. Natuurlijk kun je de skischoenen daarna testen op onze skibaan.

 

Test je skischoenen bij ons op de skibaan!

Het aanmeten van skischoenen kost gemiddeld een uur dus neem hier rustig de tijd voor. Een afspraak maken is niet noodzakelijk maar wel aan te raden. Dit kan online hierboven of door te bellen. In het hoogseizoen zullen de donderdagavond en de weekenddagen de drukste momenten zijn. Vergeet niet je eigen skisokken mee te nemen en een broek aan te trekken waarvan de pijpen makkelijk omhoog kunnen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ♦ Onze winkel is 7 dagen per week geopend, 4 koopavonden ♦ GRATIS retour Verbergen