Bootfitting skischoenen - Skicentrum Heemskerk

Bootfitting

Pijn in je voeten? Kramp? Drukpunten? Of koude voeten tijdens het skiën? Eén van onze expertises is bootfitting, het op maat maken van skischoenen. De krachten die op de voeten komen te staan tijdens het skiën zijn erg groot. Een skischoen is hard en geeft niet mee. Een perfect passende skischoen is noodzakelijk om pijnklachten te voorkomen. Laat je adviseren door onze bootfitspecialist. Elke voet is tenslotte uniek. 

 

 

Het aanmeten van skischoenen kost gemiddeld een uur dus neem hier rustig de tijd voor. Een afspraak maken is niet noodzakelijk maar is wel aan te raden. Dit kan online of door te bellen naar 0251 - 24 85 00. In het hoogseizoen zullen de donderdagavond en de weekenddagen de drukste momenten zijn. Vergeet niet je eigen skisokken mee te nemen en een broek aan te trekken waarvan de pijpen makkelijk omhoog kunnen.

 

Welke bootfitmogelijkheden zijn er?

Na de 3D-analyse wordt de best passende schoen gekozen en indien nodig kan de skischoen nog worden aangepast door bijvoorbeeld:

  • Het uitdrukken van de buitenschaal;
  • Verhitten van de binnenschoen;
  • Aanpassen van de zolen;
  • Het aanpassen van de binnenschoen;
  • Frezen van de buitenschaal;
  • Vacumeren van skischoenen;
  • Foamen van binnenschoenen.

Er zijn dus vele mogelijkheden om tot succes te komen. Natuurlijk kun je de skischoenen daarna testen op onze skibaan.


Maak direct een afspraak voor bootfitting

Hieronder kun je een afspraak maken voor schoenadvies, ski-advies, bootfitting van je eigen skischoenen, skiverhuur of je inschrijven voor de slijp- & waxclinic. Uiteraard ben je ook zonder afspraak welkom. Het kan zijn dat je dan eventjes moet wachten voor persoonlijk advies

 

LET OP!
In de maanden december, januari en februari kunnen we je in het weekend niet helpen met het bootfitten van je skischoenen!
Hiervoor dien je doordeweeks een afspraak te maken.

 

Aanmelden voor skilessen kan hier (vanaf 13 jaar). Kinderen vanaf 6 jaar kun je hier aanmelden. Voor kinderen jonger dan 6 jaar, zijn er speciale lessen. Meer informatie daarover vind je onder het kopje "Kinderskischool". Voor vragen over lessen en alle andere vragen, kun je terecht op telefoonnummer 0251 - 24 85 00.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »