Slijpen & waxen ski's & snowboards - Skicentrum Heemskerk

Onderhoud van ski's en snowboards

Waar kun je ski's goed laten slijpen en waxen? Skicentrum Heemskerk heeft de modernste computergestuurde tuningsrobot voor het slijpen en waxen van ski’s en snowboards in huis. Hiermee lopen we voorop in de markt wat betreft de nieuwste slijptechnieken. Je ski's gaan langer mee en het plezier tijdens je wintersport wordt groter!

Onderhoud van ski en snowboard bij Skicentrum Heemskerk

Deze machine levert een perfecte tuning, keer op keer .....

Het meest bijzonder aan deze machine van Montana is dat deze in staat is tot Radiaal Tuning. Dit houdt in dat de ski onder de binding scherper wordt geslepen dan aan de voor- of achterzijde. Dus maximale grip in combinatie met veel draaigemak tijdens het skiën. Ook de overige handelingen zijn computer gestuurd, dus 100% nauwkeurig, zoals het ontbramen en het polijsten van de kanten. We kunnen ook elk gewenste structuur in de onderzijde van de ski aanbrengen.

In de zomer staat de slijpmachine stil. Ski's en snowboards kunnen weer vanaf september worden gebracht voor onderhoud.

 

Ski- en snowboardtuning is ons vakmanschap!

Onze medewerker achter de machine heeft meer dan 30 jaar ervaring. Niet voor niets dat alle grote merken hun ski’s voor de skitesten bij ons laten slijpen evenals vele wedstrijdskiers. Mocht je ons nog niet kennen, de werkplaats van Skicentrum Heemskerk ligt pal naast de A9 tussen Amsterdam, Alkmaar en Haarlem in. Voor de deur beschikken we over ruime parkeergelegenheid. Onze specialisten staan voor je klaar en kunnen je ook adviseren welke behandeling je ski's nodig hebben. Er zijn verschillende onderhoudspakketten mogelijk, zie hiervoor onze prijslijst.

 

We slijpen de ski's van vele wedstrijdskiërs en ook voor de skitesten

We lopen altijd voorop in de markt betreffende de nieuwste slijptechnieken. We hebben de nieuwste apparatuur staan in combinatie met 30 jaar ervaring van Marko van der Zande, die ooit hiermee begonnen is als basis van Skicentrum Heemskerk. We slijpen alle ski’s voor de belangrijkste skitesten en voor vele wedstrijdskiërs die het maximale van hun materiaal vragen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »