Meld je aan voor skilessen bij Skicentrum Heemskerk - Skicentrum Heemskerk

Aanmelden skilessen

LET OP, het duurt enkele seconden voordat het aanmeldformulier is geladen.

Door onderstaand formulier in te vullen kun je je aanmelden voor skilessen. Daarbij kun je een voorkeur aangeven voor de dag en tijd. Helaas is het niet altijd mogelijk om aan je wensen te voldoen. De indeling van de lessen is namelijk onder meer afhankelijk het niveau.

De voorinschrijving voor ski- en snowboardlessen voor seizoen 2020 - 2021 is afgelopen. Uiteraard kun je je gewoon aanmelden voor lessen via onderstaand formulier. Zodra iedereen is ingepland ontvang je bericht. Door de drukte kan dat wat langer duren dan je van ons gewend bent.

[powr-form-builder id="1def3d74_1559562665"]

← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de coronacrisis is de winkel alleen op afspraak geopend │ Er zijn geen lessen. Verbergen