Acties & Aanbiedingen - Skicentrum Heemskerk

Acties & Aanbiedingen

Op deze pagina staan regelmatig leuke acties en aanbiedingen.

Lessen

Tot en met 19 januari 2021 is de ski- en snowboardschool helaas gesloten.

Winter KidsCamp

Gaat de wintersport deze kerst niet door....? Wij hebben de oplossing voor de kids. Vind je skiën nou helemaal te gek, ben je een graag lekker actief bezig? Dan is dit kamp echt iets voor jou!

Op 22 en 23 februari 2021, in de voorjaarsvakantie, organiseert Skicentrum Heemskerk onder leiding van Dean, Niels, Jesse en Lucy een 2-daags Winter KidsCamp. Twee super toffe dagen die in het teken staan van sport (zowel binnen als buiten), spel en vooral veel skiën!

• Inclusief 2 uur skiles
  • Animatieprogramma vol met sport en spel
  • Gegarandeerd plezier!
  • Hele dag (09:00 tot 16:00) begeleiding voor alle niveau's en leeftijden van 6 t/m 14 jaar.

€ 59,- per dag per kind

Winkel en Webshop

Kerst-Deals!

We vieren graag de feestdagen samen met jullie!

Van 25 december t/m 31 december 2020 elke dag een nieuwe Kerst-deal!

Kerst Kortingsweken*

Korting op bijna alle kleding in de winkel en op de webshop. minimaal 26% korting tot maar liefst 50% korting op merken als Arc'teryx, Bergans, Elevenate, Peak Performance en veel meer.. Kijk in onze webhop of kom langs in de winkel! Actie is geldig van 15 december 2020 t/m 19 januari 2021.

In deze periode is worden zelfs geen verzendenkosten in rekening gebracht voor verzendingen binnen Nederland!

*Thermokleding uitgesloten van deze actie