Coronavirus COVID-19 maatregelen bij Skicentrum Heemskerk - Skicentrum Heemskerk

Coronavirus COVID-19

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt (laatste update 27-02-2021). Bekijk hem zo nu en dan voor de laatste stand van zaken.

Winkel

• We werken op afspraak. Dat kun je heel eenvoudig online doen via deze link of door te bellen naar tel. 0251 - 24 85 00.
  • Kom zoveel mogelijk alleen of hooguit met twee personen naar de winkel.
  • We staan bekend om een uitgebreid proces bij het aanmeten van nieuwe skischoenen. Daarbij hoort ook het passen van skischoenen. Skisokken die daarvoor vereist zijn kunnen we niet meer uitlenen. Je dient deze dus zelf mee te nemen of aan te schaffen bij ons in de winkel.
  • Het materiaal dat gebruikt wordt bij het aanmeten van de skischoenen, zoals de brannock en de scansokken, wordt na ieder gebruik schoon gemaakt.
  • We streven ernaar om iedereen op een veilige en toegankelijke manier van dienst te zijn. Daarom werken we met mondkapjes. Verder worden afspraken zoveel mogelijk over de dag verdeeld.

Algemeen

• Op een aantal plaatsen in het bedrijf is belijning aangebracht met als doel het voorkomen van opstoppingen en ongemakkelijkheden binnen de anderhalve meter. Ook staan er op diverse plaatsen instructieborden, volg deze ten alle tijden op.
  • Bij binnenkomst van het pand, de winkel en de skibaan staan stations om je handen te reinigen. Alvorens je met de les begint of de winkel betreedt dien je hiervan gebruik te maken.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar ons toe.
  • Onze instructeurs, het personeel bij de balie en in de winkel zijn allen getraind om je zo veilig en efficiënt mogelijk te begeleiden. Luister daarom goed naar de aanwijzingen van ons personeel.

Corona regels