Start het seizoen met het testen van de nieuwste ski's in de markt!

Het winter event in Sölden bestaat al jaren en dit jaar gaan we vanuit Skicentrum Heemskerk daar ook heen.
Alle grote skimerken zijn daar op de berg aanwezig met hun testcentrum waar je de nieuwste modellen mee kan nemen voor een aantal runs. Daarnaast zal 1 van onze instructeurs je ook nog voorzien van tips i.c.m. uitleg over de nieuwste materialen.
Dus 3 dagen heerlijk skiën in het sneeuwzekere gebied van Sölden is voor iedereen mogelijk.

Verblijf Hotel Tyrolerhof:
Het hotel heeft een traditioneel en moderne uitstraling. Het hotel ligt midden in het centrum van Sölden op slechts 100 m van de Giggijochbahn.

Faciliteiten

• restaurant en bar. Het hotel heeft een eigen apres ski bar: Grizzly Bar. Hier kun je direct na het skiën gezellig een drankje drinken.
  • binnenzwembad (19x6 m2) met whirlpool
  • wellnesscentrum: biosauna, Finse sauna, aroma-stoombad, ijsgrot en rustruimte. Daarnaast kun je tegen betaling genieten van diverse massage's.

Programma:
Zondag: Eerste skidag op eigen materiaal maar natuurlijk wel tips van onze trainer/instructeurs.
Ma. t/m wo. : Skiën op de nieuwste materialen onderbegeleiding van één van onze trainer/instructeur.

Begeleiding:
De trainer/instructeur die mee zal gaan met deze reis zal tevens ook materiaal expert zijn. Hij/zij kan je voorzien van de nodige skitechnische aanwijzingen i.c.m. uitleg van de nieuwste en verschillende materialen.

DEELNEMENDE MERKEN
Snowboards: Arbor, Bataleon, Flow, Jones, K2, Nidecker, Nitro, Ride, Rossignol, Salomon, Volkl, Yes
Ski: Atomic, Blizzard, Dynastar, Elan, Fischer, Head, K2, Liberty, Line, Movement, Nordica, Rossignol, Salomon, Stockli, Volkl
Protectie: Bollé, Casco, Cébé, Dainese, Giro, Protec, Shred, Sinner, Slytech, Uvex
Overig: Go Pro

Inclusief                                   Exclusief
3 overnachtingen Half Pension  Vervoer
3 daagse skipas                      Reis- en annuleringsverzekering
3 dagen skitechnische tips
3 dagen ski's testen

Prijzen:
Prijs p.p.

€ 599,00  1 persoonskamer
€ 599,00  2 persoonskamer

Beschikbaarheid:
1, 2 of 3 persoonskamers.
Schrijf je in en er zal zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden wat betreft de kamer indeling.

Schrijf je nu in via onderstaand formulier

LET OP! Inschrijven is nog geen definitieve boeking.
Pas na bevestinging vanuit Skicentrum Heemskerk is de boeking definitief. Klik hier voor onze reisvoorwaarden.

Sölden - 4 t/m 7 november 2017

Lees verder voor meer informatie

Start het seizoen met het testen van de nieuwste ski's in de markt!

Verblijf Hotel Tyrolerhof:

Faciliteiten

• binnenzwembad (19x6 m2) met whirlpool

Programma:

Begeleiding:

DEELNEMENDE MERKEN
Overig: Go Pro

Inclusief                                   Exclusief
3 overnachtingen Half Pension  Vervoer
3 daagse skipas                      Reis- en annuleringsverzekering
3 dagen skitechnische tips
3 dagen ski's testen

Prijzen:
Prijs p.p.

€ 599,00  1 persoonskamer
€ 599,00  2 persoonskamer

Beschikbaarheid:
1, 2 of 3 persoonskamers.

Schrijf je nu in via onderstaand formulier

LET OP! Inschrijven is nog geen definitieve boeking.

{{person.title}}