Menu

Vacatures

Vacatures

Skicentrum Heemskerk is een dynamisch bedrijf dat veel biedt op het gebied van wintersport; ski- & snowboardlessen, wintersportreizen, onderhoud en verhuur, feesten & partijen en natuurlijk verkoop van materialen in onze zeer specialistisch wintersportwinkel. Wij werken in het winterseizoen met een jong, dynamisch, gezellig en flexibel team van september t/m april. We zijn in het seizoen altijd 7 dagen per week geopend van 9:00 tot 23:30 uur. Voor komend seizoen zijn we op zoek naar:

Bar/Balie medewerker:
We zijn op zoek naar representatieve jonge student uit (de buurt van) Heemskerk die ons barteam wil komen versterken. Minimum leeftijd 18 jaar. De werkzaamheden die een bar/balie medewerker verricht zijn o.a.; drankjes uitschenken, telefoon aannemen, lessen plannen, schoonmaken, klanten informeren etc... Om deze taken uit te voeren moet je beschikken over goede sociale vaardigheden, administratief sterk zijn en je werkzaamheden goed kunnen plannen en organiseren. 
Momenteel zoeken we alleen nog iemand die op woensdagavond kan werken, daarnaast flexibel is om in te vallen en het leuk vindt om te werken tijdens feesten en partijen.

Dus wil jij graag één van de gastheren/vrouwen worden van ons bedrijf dan horen we graag van je!