Menu

Vacatures

Vacatures

Skicentrum Heemskerk is een dynamisch bedrijf dat veel biedt op het gebied van wintersport; ski- & snowboardlessen, wintersportreizen, onderhoud en verhuur, feesten & partijen en natuurlijk verkoop van materialen in onze zeer specialistisch wintersportwinkel. Wij werken in het winterseizoen met een jong, dynamisch, gezellig en flexibel team van september t/m april. We zijn in het seizoen altijd 7 dagen per week geopend van 9:00 tot 23:30 uur. Voor komend seizoen zijn we op zoek naar:

 

Bar/Balie medewerker:

We zijn op zoek naar representatieve jonge mensen uit (de buurt van) Heemskerk die ons bar/balieteam willen versterken. Ben jij tussen de 18 en 22 jaar dan zijn we misschien op zoek naar jou!
De werkzaamheden die een bar/balie medewerker verricht zijn o.a.: gastvrouw/heer zijn, drankjes uitschenken, telefoon aannemen, lessen plannen, schoonmaken, klanten informeren etc... Om deze taken uit te voeren moet je beschikken over goede sociale vaardigheden, administratief sterk zijn en je werkzaamheden goed kunnen plannen en organiseren. 

We zoeken mensen die beschikbaar zijn voor:

  • Maandag ochtend
  • Dinsdag avond
  • Donderdag middag
  • Zaterdag ochtend
  • Zaterdag middag/begin avond

Minimaal 2 dagdelen per week en flexibiliteit gewenst.
Dus wil jij graag één van de gastheren/vrouwen worden van ons bedrijf dan horen we graag van je! Stuur je motivatie met CV naar info@skicentrumheemskerk.nl.