Snowboardschool

De snowboardschool van Skicentrum Heemskerk heeft twee moderne indoorrolbanen. Onze snowboardschool is makkelijk te bereiken vanaf de A9. In de driehoek van Amsterdam, Haarlem en Alkmaar, op nog geen 20 minuten rijden, vind je onze snowboardschool in Heemskerk. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
Beginnende en (ver)gevorderde snowboarders kunnen hier lessen volgen en werken aan hun snowboardtechniek.

Lees hieronder verder...

Twee snowboarders op de indoorrolbaan

Eén van de twee indoorrolbanen in gebruik

Snowboarden is voor iedereen! Van jong tot oud iedereen kan het leren. In beginsel is snowboarden qua balans wat lastiger, daarom werken we met extra hulpbalken op de baan. Als je de balans eenmaal hebt gevonden dan ga je als een speer! Snowboarden kan bij ons vanaf 10 jaar. Ons snowboardteam staat onder leiding van Esmee van Bruggen.

“Al onze instructeurs zijn gediplomeerd en hebben een sportopleiding gevolgd”

De instructeurs worden gedurende het seizoen ook getraind door Esmee om zo continu de capaciteiten van het team te verbeteren. Wij werken samen met Maxxtracks, die wereldwijd skibanen bouwt. Onder de naam Maxxtracks Academy geven wij demonstraties en leiden wij wereldwijd ski- en snowboard instructeurs op.

Voordelen van de indoorrolbaan:

• Je kunt eindeloos afdalen. Er is namelijk geen tijdverlies door liftgebruik (1 uur indoorsnowboarden staat gelijk aan 3 uur snowboarden in de sneeuw!)
  • Je ervaart een hoog rendement doordat de baan blijft draaien en bewegingen veel worden herhaald
  • Je krijgt les in kleine groepjes van maximaal drie personen
  • Je ontvangt directe feedback doordat de leraar vlakbij staat
  • Je traint onder gelijke (weers-)omstandigheden

Redenen om te gaan indoorsnowboarden:

• Omdat het leuk is!
  • Om je snowboardtechniek helemaal perfectioneren of je niveau te behouden
  • Om fysiek goed voorbereid te zijn
  • Om je angsten te overwinnen. We hebben geen hoogtes en druktes
  • Als je een fysieke/mentale beperking hebt

Onze tarieven

• Skiën & Snowboarden volwassenen
  • Proefles
    € 19,95
  • Losse les
    € 29,95
  • 8 lessen
    € 209,95
  • 12 lessen
    € 284,95
  • Seizoen (24 lessen)
    € 489,95
  • Les met 2 personen i.p.v. 3 personen
    Op aanvraag
  • Privéles, 1 persoon i.p.v. 3 personen
    € 74,95 p.p.
  • Angst, lichte beperking
    Op aanvraag
  • Last minute les*
    € 16,95

Onze tarieven zijn inclusief materiaal. Indien je over eigen snowboardschoenen beschikt dan raden we aan om die mee te nemen.
Bij snowboarden is het verplicht om een helm te dragen. Ook helmen stellen we ter beschikking incl. haarnetjes. Natuurlijk is het dragen van een eigen helm altijd fijner.

*Last minute lessen gelden alleen voor mensen die 12 lessen of meer bij ons hebben afgenomen. En zijn alleen te boeken tijdens de cursus periode.

Openingstijden van onze snowboardschool in Heemskerk

Maandag 08:30 - 22 : 00 uur
Dinsdag 08:30 - 22 : 00 uur