Een huttentocht in de Silvretta In samenwerking met

Programma
Tourskiën en splitboarden in het vrije alpine-terrein is de koningsdiscipline van de wintersport. De geweldige natuur, het avontuur, de uitdagende inspanningen en de maagdelijke poederafdalingen zorgen voor een bijzonder avontuur. Vanwege het weer en de goede sneeuw is april is dé tour periode bij uitstek. Een week touren in april is dé ideale manier om de winter af te sluiten en de lente mee te beginnen!

Deze tourweek in de Silvretta Alpen is erg geschikt voor beginnende en gevorderde ski -en snowboardtourders.

Deze tourweek bestaat uit 5 dagen touren in de Silvretta Alpen waarbij de tochten rustig worden opgebouwd, zowel in terreinkeuze (van makkelijk naar moeilijk) als in hoogtemeters en afstanden (van licht naar zwaar). Het einddoel van de week is het maken van een huttentrektocht dwars door de indrukwekkende Silvretta Alpen. Dit betekent dat er met bagage op de rug, gebruikmakend van tourski's of splitboard, van hut naar hut getrokken wordt. Daarnaast worden er in de week instructie gegeven over o.a. lawinepieps zoeken, oriëntatie & kaart lezen, omgang met GPS, tourenplanning en sneeuw & lawinekunde.

Het programma start op zaterdagavond met een kennismaking voor alle deelnemers en het gidsenteam. Van zondag t/m donderdag gaan we de bergen in. Dagelijks staan er intensieve tourtochten en instructie op het programma. Donderdag is het programma afgelopen en sluiten we af met een gezellige avond. Op vrijdag staat de terugreis gepland.

Klik hier voor een foto impressie

De kosten voor dit programma zijn € 1235,-

Inclusief:

• 4 hutten overnachtingen met vol pension (ontbijt, lunch, diner);
  • 2 overnachtingen in een pension in het dal op basis van bed & breakfast;
  • 5 dagen professionele, gediplomeerde berg- en skigidsen; max. 6 personen per gids;
  • 1 dag liftpas Ischgl;
  • Epique aandenken.

Exclusief:

• Reis;
  • Drankjes;
  • Tourski-/Splitboard uitrusting;
  • Veiligheidsmaterialen, Rugzak, Pieper, Sonde en Schep;
  • Ongevallen verzekering;
  • Annuleringsverzekering.

Reserveren?

Neem zonder aanbetaling een optie voor de duur van 8 dagen. Wij antwoorden je reservering en sturen een overeenkomst en factuur per email. Bevestig de boeking d.m.v. een aanbetaling van 25% van de totale reissom. Betaal het restbedrag 90 dagen voor aanvangsdatum de trip.

Schrijf je nu in via onderstaand formulier

LET OP! Inschrijven is nog geen definitieve boeking.
Pas na bevestinging vanuit Skicentrum Heemskerk is de boeking definitief. Klik hier voor onze reisvoorwaarden.

Hintertux - 10 t/m 16 maart 2018

Lees hieronder meer...

Een huttentocht in de Silvretta In samenwerking met

Programma

Klik hier voor een foto impressie

De kosten voor dit programma zijn € 1235,-

Inclusief:

• 4 hutten overnachtingen met vol pension (ontbijt, lunch, diner);
  • 2 overnachtingen in een pension in het dal op basis van bed & breakfast;
  • 1 dag liftpas Ischgl;
  • Epique aandenken.

Exclusief:

• Reis;
  • Drankjes;
  • Tourski-/Splitboard uitrusting;
  • Veiligheidsmaterialen, Rugzak, Pieper, Sonde en Schep;
  • Ongevallen verzekering;
  • Annuleringsverzekering.

Reserveren?

Schrijf je nu in via onderstaand formulier

LET OP! Inschrijven is nog geen definitieve boeking.

{{person.title}}