Skischool

Leren skiën of snel nog even techniek bijspijkeren voordat de wintersport gaat beginnen? Dat kan bij de skischool van Skicentrum Heemskerk. Je bent zowel vanuit Haarlem, Alkmaar als Amsterdam op nog geen 20 minuten afstand van je eerste skiles of skiles voor (ver)gevorderden. Bij Skicentrum Heemskerk maken we gebruik van twee moderne indoorrolbanen. Je kunt dus vanuit een groot deel van Noord-Holland binnen 20 minuten met skilessen starten.
De indoorrolbaan is ook uitstekend geschikt om te leren snowboarden. Je kunt snowboardlessen volgen bij onze gediplomeerde instructeurs. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Lees hieronder verder...

Indoorrolbaan in actie

Eén van de twee indoorrolbanen in gebruik

De skischool staat onder leiding van Richard Molenaar. Er worden skilessen en snowboardlessen gegeven van beginners- tot gevorderd niveau. Daarnaast geven we ook lerarentrainingen en trainingen voor wedstrijdskiërs.
Richard heeft meer dan 20 jaar deelgenomen aan het Nederlandse demonstratieteam. Onze vereniging Ski Racing Heemskerk, waar Richard ook oprichter van was, is verlengstuk van de skischool. Zij is al meerdere jaren beste team van Nederland en daar zijn we trots op!

“We verzorgen wereldwijd trainingen en demonstraties”

Al onze instructeurs zijn gediplomeerd en hebben vaak een sportopleiding gevolgd. Daarnaast werken wij samen met Maxxtracks die wereldwijd skibanen bouwt. Onder de naam Maxxtracks Academy, verzorgen wij wereldwijd ski- & snowboard lerarentrainingen en geven we demonstraties.

Voordelen van de indoorrolbaan:

• Je kunt eindeloos afdalen. Er is namelijk geen tijdverlies door liftgebruik (1 uur indoorskiën staat gelijk aan 3 uur sneeuwskiën!).
  • Je ervaart een hoog rendement doordat de baan blijft draaien en bewegingen veel worden herhaald.
  • Je krijgt les in kleine groepjes van maximaal drie personen.
  • Je ontvangt directe feedback doordat de leraar vlakbij staat.
  • Je traint onder gelijke (weers-)omstandigheden.

Redenen om te gaan indoorskiën:

• Omdat het leuk is!
  • Om je skitechniek helemaal te perfectioneren of om je niveau te behouden.
  • Om fysiek goed voorbereid te zijn.
  • Om je angsten te overwinnen. We hebben geen hoogtes en druktes.
  • Als je een fysieke/mentale beperking hebt.

Tarieven ski- en snowboardles

Op aanvraag
  • Last minute les*
    € 16,95

* Alleen voor klanten die 12 lessen of meer bij ons hebben afgenomen en zijn alleen te boeken tijdens de cursus periode.

Onze tarieven zijn inclusief materiaal. Indien je over eigen skischoenen beschikt dan raden we aan om die mee te nemen.
Je wordt geadviseerd tijdens de ski- of snowboardles een helm te dragen. Helmen inclusief haarnetjes zijn beschikbaar. Natuurlijk is het dragen van een eigen helm altijd prettiger.

Openingstijden van onze skischool in Heemskerk

Skischool

Maandag 10:00 - 16 : 00 uur
Dinsdag 10:00 - 16 : 00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 10:00 - 16 : 00 uur
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Hieronder zie je een filmpje waar je kunt zien hoe de indoorrolbaan werkt.
Wil je meer weten neem dan gerust contact met ons op.

Bel ons 0251-248500, of