Ski reviews

Seizoen 2017 - 2018

Al jarenlang zijn medewerkers van Skicentrum Heemskerk betrokken bij de nationale skitest van de Nederlandse Ski Vereniging onder de bezielende leiding van Richard Molenaar. Dit seizoen waren Bernadette Marquerinck, Dean Molenaar en natuurlijk Richard zelf lid van het testteam. Anders dan anders was Bas de Jong dit jaar mee als materiaalman.

Bernadette Marquerinck, Dean Molenaar, Bas de Jong en Richard Molenaar

Naast de nationale skitest doen we als Skicentrum Heemskerk ook eigen ski reviews. We vinden het belangrijk om de nieuwe ski's zelf te skiën voordat we ze inkopen. Skiën gebeurt op verschillende niveau's en onder verschillende omstandigheden. Daarvoor worden elk jaar ontelbaar veel ski's ontwikkeld. Om je te helpen kiezen welke ski het beste bij jou past, skiën we dus elk seizoen zelf de nieuwste ski's. Zo weten we precies wat de ski kan en of deze geschikt voor je is. De ski reviews door Skicentrum Heemskerk zijn mede mogelijk gemaakt door: Bergans of Norway, GoPro, Peak Perfomance en Shred.

Leden van het testteam

Hieronder vind je onze eigen ski reviews.

Atomic

Dynastar