Van piste skiër naar off-piste skiër!         In samenwerking met:

Programma
Tijdens de off-piste trainingen verbeteren we je ski of snowboard techniek op en buiten de piste. Met een betere techniek kun je stabieler, meer gecontroleerd en daardoor veiliger afdalen door het terrein en de poeder. Om beter te worden is ervaring en gevoel voor het terrein belangrijk. We maken daarom veel verschillende en interessante poeder en piste afdalingen. Alle facetten van het moderne skiën en snowboarden komen aan bod. Met behulp van tips, oefeningen en dagelijkse video-analyses op en naast de piste, wordt iedereen in staat gesteld zijn of haar skills te verbeteren en te werken aan zijn of haar stijl.

Het programma:

• de eerste dag is een aankomstdag;
  • 's avonds is er een kennismaking met alle deelnemers en het Epique team;
  • de tweede dag is de eerste dag op de berg;
  • we zijn iedere dag zijn we van 09:00 - 17:00 uur op de berg;
  • ’s avonds zijn er interessante en actuele ski en snowboard gerelateerde clinics.

Niveau
Indien je het eigen niveau omschrijft als; Je skiet of board stabiel van rode en zwarte pistes, maar in de poeder blijft het bij een beetje spelen en proberen, dan is deze reis iets voor jou. Ook skiërs en boarders van een hoger niveau zijn welkom. Wij kunnen je helpen om de puntjes op de i te zetten.

Reis + Verblijf
We verblijven in het authentieke berghotel Esprit Montagne in La Chapelle D'Abondance. Het heeft twintig kamers, een sfeervol restaurant, salon met open haard, bibliotheek en leestafel, biljartsalon, tv-salon, wifi in het gehele hotel, een sauna, een massageruimte en genoeg ruimte voor ski en snowboardmaterialen. Het verblijf is inclusief ontbijt en avond eten.

Aankomst: Je kunt aan de vooravond van de eerste training dag vanaf 15:00 uur inchecken. Er is de mogelijkheid 's avonds vanaf 18:30 uur te eten, om 20:00 uur is er een kennismaking met de deelnemers en het Epique team.

Vertrek: Op de laatste dag checken we na het ontbijt uit en sluiten aan het eind van de middag het programma af met een drankje onderaan de lift.

Lunch en diner: 's Middags pauzeren we bij een restaurant of andere eetgelegenheid op de berg. 's Avonds eten we gezamenlijk in het hotel. Het diner zit bij de prijs inbegrepen.

Kijk hier voor een impressie

De kosten voor dit programma zijn € 1245, - p.p.

Inclusief:

• 6 dagen gidsen van zondag t/m zaterdag (9:00-17:00 uur)
• 1 ski- en/of berggids per groep van 5 tot 8 personen
• Wijnproeverij
• Hotel met ontbijt, avondeten en gedeelde tweepersoonskamer
• Avondprogramma met clinics: techniek, materiaal en veiligheid
• Foto- en/of videomateriaal - gemaakt, verzameld en gedeeld
• Epique aandenken

Exclusief:

• Vervoer vanuit Nederland naar Frankrijk en terug
• 6 dagen liftpas
• Extra overnachtingen of eenpersoonskamer*
• Ski & snowboard materialen
• Veiligheidsmaterialen* (rugzak, pieper, schep, sonde)
• Lunch, après-ski en overige consumpties op de berg
• Persoonlijke verzekeringen (reis-, ongevallen-, annulering-)

*wel mogelijk - op aanvraag, tegen meerprijs en indien beschikbaar

Veiligheidsmaterialen zijn, indien beschikbaar te huur:

• lawinepieper € 5 p.d.;
• schep, sonde en rugzak € 5 p.d.;
• complete set € 10 p.d..

Schrijf je nu in via onderstaand formulier

LET OP! Inschrijven is nog geen definitieve boeking.
Pas na bevestiging vanuit Skicentrum Heemskerk is de boeking definitief. Klik hier voor onze reisvoorwaarden.

Portes Du Soleil - 19 t/m 26 januari 2019

Lees hieronder meer...

Van piste skiër naar off-piste skiër!         In samenwerking met:

Programma

Het programma:

• de eerste dag is een aankomstdag;
  • 's avonds is er een kennismaking met alle deelnemers en het Epique team;
  • de tweede dag is de eerste dag op de berg;
  • we zijn iedere dag zijn we van 09:00 - 17:00 uur op de berg;

Niveau

Reis + Verblijf

Kijk hier voor een impressie

De kosten voor dit programma zijn € 1245, - p.p.

Inclusief:

• 6 dagen gidsen van zondag t/m zaterdag (9:00-17:00 uur)
• 1 ski- en/of berggids per groep van 5 tot 8 personen
• Wijnproeverij
• Hotel met ontbijt, avondeten en gedeelde tweepersoonskamer
• Avondprogramma met clinics: techniek, materiaal en veiligheid
• Foto- en/of videomateriaal - gemaakt, verzameld en gedeeld
• Epique aandenken

Exclusief:

• Vervoer vanuit Nederland naar Frankrijk en terug
• 6 dagen liftpas
• Extra overnachtingen of eenpersoonskamer*
• Ski & snowboard materialen
• Veiligheidsmaterialen* (rugzak, pieper, schep, sonde)
• Lunch, après-ski en overige consumpties op de berg
• Persoonlijke verzekeringen (reis-, ongevallen-, annulering-)

*wel mogelijk - op aanvraag, tegen meerprijs en indien beschikbaar

Veiligheidsmaterialen zijn, indien beschikbaar te huur:

• lawinepieper € 5 p.d.;
• schep, sonde en rugzak € 5 p.d.;
• complete set € 10 p.d..

Schrijf je nu in via onderstaand formulier

LET OP! Inschrijven is nog geen definitieve boeking.

{{person.title}}