Snowboardschool - Skicentrum Heemskerk

Snowboardschool

De snowboardschool van Skicentrum Heemskerk heeft twee moderne indoorrolbanen. Onze snowboardschool is makkelijk te bereiken vanaf de A9. In de driehoek van Amsterdam, Haarlem en Alkmaar, op nog geen 20 minuten rijden, vind je onze snowboardschool in Heemskerk. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Beginnende en (ver)gevorderde snowboarders kunnen hier lessen volgen en werken aan hun snowboardtechniek.

Snowboarden is voor iedereen! Van jong tot oud iedereen kan het leren. In beginsel is snowboarden qua balans wat lastiger, daarom werken we met extra hulpbalken op de baan. Als je de balans eenmaal hebt gevonden dan ga je als een speer! Snowboarden kan bij ons vanaf 10 jaar. Ons snowboardteam staat onder leiding van Esmee van Bruggen.

Al onze instructeurs zijn gediplomeerd en hebben een sportopleiding gevolgd

De instructeurs worden gedurende het seizoen ook getraind door Esmee om zo continu de capaciteiten van het team te verbeteren. Wij werken samen met Maxxtracks, die wereldwijd skibanen bouwt. Onder de naam Maxxtracks Academy geven wij demonstraties en leiden wij wereldwijd ski- en snowboard instructeurs op.

Voordelen van de indoorrolbaan

• Je kunt eindeloos afdalen. Er is namelijk geen tijdverlies door liftgebruik (1 uur indoorskiën staat gelijk aan 3 uur sneeuwskiën!)
  • Je ervaart een hoog rendement doordat de baan blijft draaien en bewegingen veel worden herhaald
  • Je krijgt les in kleine groepjes van maximaal drie personen
  • Je ontvangt directe feedback doordat de leraar vlakbij staat
  • Je traint onder gelijke (weers-)omstandigheden