Snowboardschool - Skicentrum Heemskerk

Snowboardschool

De snowboardschool van Skicentrum Heemskerk heeft twee moderne indoorrolbanen. Beginnende en (ver)gevorderde snowboarders kunnen hier lessen volgen en werken aan hun snowboardtechniek.
Onze snowboardschool is makkelijk te bereiken vanaf de A9. In de driehoek van Amsterdam, Haarlem en Alkmaar, op nog geen 20 minuten rijden, vind je onze snowboardschool in Heemskerk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

De snowboardles

Snowboarden is voor iedereen! Van jong tot oud iedereen kan het leren. In beginsel is snowboarden qua balans wat lastiger, daarom werken we met extra hulpbalken op de baan. Als je de balans eenmaal hebt gevonden dan ga je als een speer! Snowboarden kan bij ons vanaf 10 jaar.Een snowboardles duurt 60 minuten. Tijdens een reguliere les snowboard je met drie personen. Daarbij sta je 10 minuten op de baan en rust je 10 minuten uit. Deze cyclus doorloop je in totaal driemaal. Het is ook mogelijk om met twee personen te lessen of zelfs totale aandacht te krijgen tijdens een privéles. Bekijk de opties en tarieven hier.

Materiaal en kleding

Tijdens de snowboardles, snowboard je op een board van de snowboardschool. Ook het gebruik van snowboardschoenen en een helm zit bij de prijs inbegrepen. Heb je zelf snowboardschoenen en/of een helm, dan raden we aan deze te gebruiken. Het dragen van een helm is verplicht. De indoorrolbaan is, zoals het woord al zegt, binnen. Het dragen van snowboardkleding is dan ook niet nodig. Door de intensiteit van de snowboardles, is het prettig om sportkleding te dragen. Dat zijn een makkelijk zittende broek met een shirt met lange mouwen of een T-shirt met een vest.

Waarom snowboardles op een rolbaan?

• Je hebt de beste technische en fysieke voorbereiding op de wintersportvakantie.
  • Je krijgt les in kleine groepjes.
  • Je ontvangt directe feedback van de leraar die dichtbij staat.
  • Er is geen tijdverlies (doordat je moet wachten op bijvoorbeeld een skilift).
  • Je ervaart een hoog rendement doordat de baan blijft draaien en bewegingen veel worden herhaald.
  • Het is geschikt voor beginnende tot gevorderde snowboarders.

Algemene informatie

Al onze snowboardinstructeurs zijn gediplomeerd en hebben daarnaast vaak een sportopleiding gevolgd. De snowboardschool staat onder leiding van Esmée van Bruggen. De instructeurs worden gedurende het seizoen ook getraind door Esmée om zo continu de capaciteiten van het team te verbeteren.

← Keer terug naar de backoffice    ♦ Het naseizoen is begonnen, let op de openingstijden! ♦ GRATIS retourneren Verbergen