POC Obex Spin Helm Uranium Black - Skicentrum Heemskerk

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Op aanvraag

POC Obex Spin Helm Uranium Black

De Obex SPIN skihelm van POC biedt aanpasbare bescherming voor een verscheidenheid aan ski- en snowboardstijlen. De Obex is vervaardigd met een EPS-voering, PC Shell en ABS topschaal en is lichtgewicht, waardoor deze helm prima de hele dag door gedragen kan worden. Door een systeem voor het aanpassen van de afmetingen van de binnenkant kan je de ideale pasvorm te vinden zonder de pads te hoeven verwisselen. De ventilatie van de helm kan door middel van het ontluchtingsysteem geopend of gesloten worden, voor je eigen comfort of aanpassen aan de weersomstandigheden. Geïntegreerde ventilatieopeningen aan de voorkant van de helm zuigen de lucht uit de skibril, dit voorkomt het beslaan.

Specificaties

• Geïntegreerd en gepatenteerde POC SPIN-binnenbekleding om de rotatiebescherming te verbeteren
  • Lichtgewicht in-mold constructie met EPS-voering
  • ABS-topschaal met instelbare ventilatie