Feesten & Partijen - Skicentrum Heemskerk

Feesten & Partijen

In onze gezellige barruimte zijn familiefeesten, bedrijfsfeesten en kinderfeestjes, eventueel in combinatie met skiën, perfect te organiseren. Hoewel een feest met skiën natuurlijk heel origineel is, is de locatie ook heel geschikt voor feesten en bijeenkomsten die niets met skiën te maken hebben. In de ruimte van ongeveer 160 m2 zijn groepen van 75 tot 175 personen van harte welkom.

Feestende mensen bij Skicentrum Heemskerk

Inmiddels hebben wij door jarenlange ervaring de perfecte mix voor een geslaagd feestje. Kwaliteit in de bediening staat bij ons zeer hoog in het vaandel.

Skicentrum Heemskerk kan je feest helemaal op maat maken. Bedrijfs- of familiefeest, kies uit:

• Muziek van een DJ, band, een zanger of gewoon een muziek computer?
  • Regelt u de muziek zelf of wilt u dat wij dat doen?
  • Met of zonder eten in de vorm van een buffet?
  • Met of zonder koude en/of warme hapjes?
  • Met of zonder ski en/of snowboard experience?
  • De barruimte is van zichzelf al heel gezellig en knus, maar deze mag je natuurlijk zelf nog aankleden