23 / september Kids instuif
Een gezellige dag voor kinderen met verschillende activiteiten.
06 / oktober Wax- en slijpclinic
Wil je op vakantie zelf onderhoud plegen aan je ski's om deze optimaal te houden? Volg dan een gratis clinic van anderhalf uur.
Wat kun je allemaal verwachten bij Skicentrum Heemskerk?
Een informele dag vol met clinics en andere activiteiten.
24 / oktober Herfstmiddag kids
Een gezellige middag voor kinderen van 6 t/m 10 jaar oud die in het teken staat van sport en spel.
03 / november Wax- en slijpclinic
09 / november Ladies Night
Op vrijdag 9 november organiseert Skicentrum Heemskerk weer een ouderwets gezellige Ladies Night.
01 / december Wax- en slijpclinic
16 / december Diploma skiën
Alle kinderen kunnen op 16 december 2018 skiƫn voor een diploma.
12 / januari Wax- en slijpclinic