Kinderskischool

Bij de skischool van Skicentrum Heemskerk kunnen kinderen vanaf 4 jaar de beginselen van het skiën leren, maar let op, the sky is the limit! Er zijn zelfs kinderen in het wedstrijdteam van Ski Racing Heemskerk die in de Europacup mee skiën.

Lees hieronder verder...

Twee kinderen krijgen les op de indoorrolband

Twee kinderen tijdens onze pinguinlessen

Bij Skicentrum Heemskerk kunnen kinderen vanaf 4 jaar de beginselen van het skiën leren, ingedeeld naar verschillende leeftijdscategorieën en niveau. Hieronder een opbouw van ons skiles programma:

“Plezier staat tijdens onze skilessen voorop!”

Pinguïnclub:
4-7 jaar, lessen op woensdag of zondag, blokken van 6 weken in vaste groepjes.

Reguliere kinderlessen:
Vanaf 6 jaar, alle lessen vrij in te plannen.

Skiclub Heemskerk:
Teams van 6-8 kinderen, 1x per week training, bij Skicentrum Heemskerk.

Skiclub Special
Teams van 6-9 kinderen, 1x per week training, waarvan 1 uur skitraining bij Skicentrum Heemskerk en 1 uur conditietraining.

Ski Racing Heemskerk
Dit is een aparte organisatie die functioneert in een verenigingsvorm. De kinderen van SRH trainen minimaal 3x per week en verblijven minimaal 5 weken per jaar in de Alpen. Zij skiën ook echte wedstrijden. Voor meer informatie: www.skiracingheemskerk.nl

Onze tarieven

• Reguliere lessen 6 t/m 12 jaar
  • Proefles
    € 18,95
  • Losse les
    € 24,95
  • 8 lessen
    € 174,95
  • 12 lessen
    € 239,95
  • Seizoen (24 lessen)
    € 389,95
  • Pinguïnclub 4 t/m 7 jaar
  • Blok 1 (6 lessen)
    € 94,95
  • Blok 2 & 3 (6 lessen per blok)
    € 114,95
  • Blok 4 (6 lessen)
    € 104,95
  • Skiteams per training
    vanaf € 20,00
  • Kinderfeest (maximaal 9 kinderen, zie ook feest)
    € 104,95

Onze tarieven zijn inclusief materiaal. Indien je over eigen skischoenen beschikt dan raden we aan om die mee te nemen. Voor kinderen tot en met 12 jaar is het verplicht om een helm te dragen tijdens de les. Ook helmen stellen we ter beschikking incl. haarnetjes. Natuurlijk is het dragen van een eigen helm altijd fijner.