Magasin de ski, école de ski et piste de ski - Centre de ski Heemskerk
  • Skibaan

Maak direct een afspraak in onze winkel

Hieronder kun je een afspraak maken voor schoenadvies, ski-advies, bootfitting van je eigen skischoenen, ski- en snowboard verhuur of je inschrijven voor de slijp- & waxclinic. Op dit moment is het niet mogelijk een afspraak te maken op zaterdag en zondag. Op deze dagen ben je uiteraard wel welkom, maar dan zonder afspraak. Voor het plannen van ski- en snowboardlessen kun je bellen naar 0251 - 24 85 00 of een e-mail sturen naar balie@skicentrumheemskerk.nl.

← Retour à l'interface d'administration    ♦ Ouvert 7 jours sur 7, 4 soirées shopping ♦ Retour GRATUIT Cacher