Diploma skiën

18 / februari

Zondag 18 februari vanaf 15:00 uur zal de 2de editie van het jaarlijks Diploma Skiën weer plaats gaan vinden!

Wat houdt dit Diploma Skiën in?
Alle kinderen tot en met 12 jaar, die bij Skicentrum Heemskerk skiën, krijgen de kans om hun ski prestaties op een feestelijke manier te laten meten. Hierna ontvangen de kinderen één van de volgende diploma's:
Groen, blauw, rood of zwart (kleuren van de pistes), op niveau 1, 2 , 3, 4 of 5. De kleur geeft aan welke techniek er geskied wordt (ploegbochten, parallel etc...) en het nummer geeft aan op welk niveau dat gedaan wordt, 1 is minimaal en 5 het beste.

Wil je meedoen aan dit feest? Geef je dan op bij de balie van Skicentrum Heemskerk. Kosten hiervan bedragen € 5,-. Bij inschrijving dient direct betaald te worden. Je krijgt dan meteen een tijd mee wanneer je aanwezig moet zijn om in te skiën.

Inschrijven kan tot en met 14 februari.